تحقیق و مقاله ای در مورد مراحل تولید قند

تحقیق و مقاله ای در مورد مراحل تولید قند

دانلود تحقیق و مقاله ای در مورد مراحل تولید قند

تحقیق و مقاله ای در مورد مراحل تولید قند
دسته بندی مهندسی کشاورزی
فرمت فایل doc
حجم فایل 66 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 34

  توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقاله مورد استفاده قرار گیرد

(قابل ویرایش و اماده پرینت)Wordفرمت :

تعداد صفحات: 34

تصویر:این فایل فاقد تصویر می باشد

برخی از سر فصل ها:

اصلاحات صنایع قند

تشکیل ساکارات از ساکاروز

تکنولوژی قند

نحوه سنجش کیفیت خلال

سه آزمایش برای تعیین طول خلال

 دیفوزیون

 عوامل موثر بر دیفوزیون

روش های تصفیه

اوپراسیون

چکیده:

قند یک محصول استراتژیک می باشد. که از نیشکر و چغندرقند تهیه می شود. نیشکر در منطقه خوزستان کشت می شود و مزیت ان نسبت به چغندرقند در این است که میزان برداشت ان در هکتار بیشتر است. و چون کشت چغندرقند به علت مشکلات کم ابی کم است از اهمیت بیشتری برخودار می شود و تفاوت کارخانه نیشکر و چغندرقند در مرحله اول یعنی شستشو، خرد کردن است. و تفاوت زیادی نسبت به هم ندارند.

 اولین مرحله کارخانه قند، اندازه گیری درصد قند، چغندر می باشد. که عمل بعداز ذخیره سازی انجام می شود. مرحله اول خط تولید شستشو و تمیز کردن چغندرها می باشد، مرحله دوم خلال ریز کردن چغندر و سپس عمل استخراج صورت می گیرد. که بعداز اینکه وارد دستگاه دیفوژن یا دستگاه استخراج کننده می شوند

دانلود تحقیق و مقاله ای در مورد مراحل تولید قند