myseekerbot

۲ مطلب در فروردين ۱۳۹۹ ثبت شده است

الگوها و راهکارهای طراحی مسکن امروزی (معاصر) یزد با رویکرد معماری بومی .

الگوها و راهکارهای طراحی مسکن امروزی (معاصر) یزد با رویکرد معماری بومی

الگوها و راهکار های طراحی مسکن امروزی (معاصر) یزد با رویکرد معماری بومی در قالب pdf در 125 صفحه

دانلود الگوها و راهکارهای طراحی مسکن امروزی (معاصر) یزد با رویکرد معماری بومی

یزد معماری بومی یزد طراحی مسکن یزد با رویکرد بومی
دسته بندی معماری
فرمت فایل pdf
حجم فایل 4417 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 125

الگوها و راهکار های طراحی مسکن امروزی (معاصر) یزد با رویکرد معماری بومی در قالب pdf در 125 صفحه

یکی از موارد مهم شکل دهنده هر معماری، تکنیک یا فرایند ساخت آن است. متأسفانه علیرغم پیشرفت دانش و توان مهندسی و تکنولوژی ساخت، هیچ کدام نتوانسته است در بالا بردن کیفیت فضاها و ارزش های معماری متناسب با زندگی انسان معاصر کمک شایانی کند؛ به گونه ای که فضاهای معماری امروز به فضاهایی تک بعدی و فاقد معنا تبدیل شده و کیفیت یکسانی پیدا کرده اند. علاوه بر این، تکنولوژی موجب شده، (برخلاف تقاوت های فرهنگی، اقلیمی، بومی که در محیط موجود می باشد)، بناها در نقاط مختلف کشور یکسان شده و آنچنان تفاوتی با هم نداشته باشند. این موضوع، موجب تقلیل کیفیت فضاها گشته و باعث شده هویت فضاها از بین برود.

بنابراین با رجوع به تکنیک ها و روش های ساخت که با توجه به جزئیات، مصالح و همچنین همنشینی آنها و ترکیب مناسب اجزاء بدست می آید می توان به سمت کیفیت مطلوب در معماری معاصر پیش رفت، بدین منظور در این پروژه با یک مطالعه اکتشافی، پتانسیل های تکنولوژی های بومی بررسی گشته و با مطالعه میدانی تأثیر آنها به صورت مصداقی و عینی در نمونه های معاصر یزد مورد بررسی قرار گرفت از این طریق احکام طراحی استخراج گردیده و در طراحی مورد استفاده قرار گرفت.

این پروژه با توجه به آنکه تکنولوژی را یکی از عناصر اصلی کیفیت دهی به فضاها می داند در صدد است که با شناخت پتانسیل های معماری بومی که در تکنولوژی های بومی نهفته، با دستاویز قرار دادن موضوع مسکن، در جهت ارائه راهکارهایی به منظور طراحی فضایی با کیفیت و هویت تلاش کند. لذا این تحقیق می تواند آغازگر نگاهی به معماری بومی باشد، که تسری این امر را می توان در طرح های توسعه روستایی، حوزه آموزش معماری، همچنین محیط های مختلف از جمله فضای آموزشی، اداری، مسکونی و.. دید.

 

فهرست مطالب

 ۱- ۱مقدمه

۲ - ۱ طرح مسئله و ضرورت آن

۳ - ۱ پیشینه تحقیق

۴ - ۱ پرسش تحقیق

۵ - ۱ فرضیه تحقیق

۶ - ۱ هدف تحقیق

۷ - ۱ روش تحقیق

  فصل دوم: بومگرایی و معماری بومی 

۱ - ۲ مینی بوم گرایی

۱ - ۱ - ۱ - ۲ ریشه شناسی واژه بوم

۳ - ۱ - ۱ - ۲ تعریف بوم

۲ - ۱ - ۲ دانش بومی و اهمیت آن

۱ - ۲ -۳ هویت بومی و بومی گرایی

۲ - ۳ معماری بومی

۱ - ۲ - ۲ رویکردهای معماری بومی

۱ - ۱ - ۲ - ۳ معماری بومی و زمینه گرایی

۲ - ۱ - ۳ - ۲ معماری بومی و مردم گرایی

۳ - ۱ - ۲ - ۲ معماری بوتی و طبیعت گرایی

۲ - ۳ - ۲ عوامل موثر در شکل گیری معماری بومی

۳ - ۴ - ۲ جوهره های شکل گیری معماری بومی

۴ - ۲ - ۲ مزیت ها و ویژگی های معماری بومی

۳ - ۲ معماری بومی در زمانه اکنون

۱ - ۳ - ۲ بومی گرایی در قرن ۲۱

۲ - ۳ - ۲ معرفی چند نمونه خارجی

۱ - ۲ - ۳ - ۲ طراحی مقابل عناصر

۲ - ۳ - ۳ - ۲ بیشه ای برای یک شیفته مه

۳ - ۲ - ۳ - ۲ خانه ای برای تعطیلات در مصر

۴ - ۴ - ۲ - ۲ معماری بومی در ایران

جمع بندی

فصل سوم: شناخت تکنولوژی بومی 

۱ - ۳ تکنولوژی چیست؟

۱ - ۱ - ۳ واژه شناسی تکنولوژی

۱ - ۳ -۲ تعریف تکنولوژی

۱ - ۳ -۳ رویکردهای تکنولوژی

۱ - ۳ - ۱ - ۳ رویکرد ابزاری

۲ - ۳ - ۱ -۳ رویکرد غیرابزاری

۲ - ۳ جایگاه تکنولوژی در معماری

۱ - ۲ - ۳ تکنولوژی و کالبد یتا

۲ - ۲ - ۳ تکنولوژی و محیط زیست

۳ - ۲ - ۳ تکنولوژی، اجتماع و فرهنگ:

۴ - ۲ - ۳ تکنولوژی و اقتصاد

۱ - ۴ - ۲ - ۳ تأثیر تکنولوژی در معماری معاصر

 ۳ - ۲ تکنولوژی و بوم

۱ - ۳ - ۳ تکنولوژی، نقص ها و کمبودها

۲ - ۳ - ۳ تکنولوژی بومی

۴ - ۳ پتانسیلهای تکنولوژی های بومی

۱ - ۴ - ۳ شناخت پتانسیلهای تکنولوژی بومی در حوزه کالبدی 

۲ - ۴ - ۳شناخت پتانسیلهای تکنولوژی بومی در حوزه زیست - محیطی

۳ - ۴ - ۳ شناخت پتانسیلهای تکنولوژی بومی در حوزه اجتماعی - فرهنگی

۴ - ۴ - ۳ - شناخت پتانسیلهای تکنولوژی بومی در حوزه اقتصادی 

جمع بندی

فصل چهارم: تکنولوژی بومی و کیفیت فضا

۱ - ۴ مصداق اول (کانون اندیشه و خرد ایران زمین)

۱ - ۱ - ۴ معرفی

۲ - ۱ - ۴ تایر تکنولوژی بومی در کیفیت بخشی به فضا در این بنا

۲ - ۴ مصداق دوم (خانه صاحب مسجد عسگریه)

۱ - ۲ - ۴ معرفی

۲ - ۲ - ۴ تأثیر تکنولوژی بومی در کیفیت بخشی به فضا در این بنا

 - ۴ مصداق سوم: (هتل باغ مشیرالممالک)

۱ - ۴ - ۴ معرفی

۲ - ۳ - ۴ تاثیر تکنولوژی بومی در کیفیت بخشی به فضا در این بنا

۴ - ۴ مصداق چهارم (خانه دکتر حسین مهدوی پور)

۱ - ۴ - ۴ معرفی

۲ - ۴ - ۴ تاثیر تکنولوژی بومی در کیفیت بخشی به فضا در این بنا

۵ - ۴ مصداق پنجم (خانه دکتر سید مصطفی نشانی پور)

۱ - ۵ - ۴ معرفی

۲ - ۵ - ۴ تاثیر تکنولوژی بومی در کیفیت بخشی به فضا در این بنا

۶ - ۴ مصداق ششم (خانه دکتر محمدحسین آیت اللهی)

معرفی

۲ - ۶ - ۴ تاثیر تکنولوژی بومی در کیفیت بخشی به قضا در این بنا

۷ - ۴ مصداق ششم(خانه دکتر کاظم مندگاری)

۱ - ۷ - ۲ معرفی

۲ - ۷ - ۴ تاثیر تکنولوژی بومی در کیفیت بخشی به فضا در این بنا

۸ - ۴ جمع بندی

۹ - ۴ احکام و اصول طراحی

فصل پنجم: معرفی موضوع و روند طراحی ها معرفی موضوع طراحی

۲ - ۵ سیر شکل گیری موضوع طراحی

۱ - ۲ - ۵ منزل اول -۲ - ۳ منزل دوم

۳ - ۲ - ۵ منزل سوم

۴ - ۲ - ۵ منزل چهارم

۵ - ۲ - ۵ منزل پنجم

۲ - ۵ فرایند طراحی

۴ - ۵ طراحی چند نمونه مسکن

۴ - ۵ -۱ معرفی نمونه اول

۲ - ۴ - ۵ معرفی نمونه دوم

۳ - ۴ - ۵ معرفی نمونه سوم

منابع و ماخذ

پیوست

 

 

دانلود الگوها و راهکارهای طراحی مسکن امروزی (معاصر) یزد با رویکرد معماری بومی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مهدی کام

دانلود ترجمه مقاله (2017) Revisiting customers perception of service quality in fast food restaurants ,.

دانلود ترجمه مقاله (2017) Revisiting customers perception of service quality in fast food restaurants

رستوران فست فود رضایت مشتری Customer satisfaction Consumer service marketing behavioral Marketing strategy

دانلود دانلود ترجمه مقاله (2017) Revisiting customers perception of service quality in fast food restaurants

رستوران 
فست فود
رضایت مشتری
Customer satisfaction
Consumer service marketing behavioral 
Marketing strategy
دسته بندی مدیریت
فرمت فایل docx
حجم فایل 622 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 24

 

نویسندگان: آیدین نمین

کلمات کلیدی : Fast food retailing -Customer satisfaction -Consumer service marketing behavioral- intentions- Marketing strategy

 

 

ABSTRACT

 

This research is an extension to previous work in fast food restaurant marketing. The population of this research consists of actual fast food restaurant customers. Following the literature, data are analyzed using Confirmatory Factor Analysis, Structural Equation Modeling, and Path Analysis. Findings of this work identify factors impacting customer satisfaction, as well as dimensions of service quality and their rankings in the fast food restaurant context. Results indicate that there is no direct way of increasing behavioral intentions through improving service quality for fast food restaurants. Rather, behavioral intentions can be improved through customer satisfaction as an intermediary. Further, this work finds evidence that customer satisfaction can be improved through service quality, food quality, and price-value ratio, which in turn would pave an indirect path toward improvement in behavioral intentions in this industry. Results of this research shed light on prioritizing managers’ focus and resource allocation for customer satisfaction and different dimensions of service quality and can be used by fast food restaurant managers to set guidelines and strategies in providing better service to their    customers

 

 

1. Introduction
Providing high quality service to customers is one of the most important challenges every organization faces. No firm can survive unless it can attract and keep a sufficient number of satisfied customers. Successful performance of firms depends on creation of distinctive value in services they offer in an effective way for customers. This has made the perceived product quality become one of the most important competitive factors in the market. Customer satisfaction, in general, is one of the most important factors in determining an organization's success and increased efficiency. This paper uses the definition of customer satisfaction offered by the SERVPERF instrument (Cronin and Taylor, 1992): customer performance perceptions and performance importance which measure service quality. The SERVPERF instrument is developed based on the SERVQUAL instrument by Parasuraman et al. (1985, 1988) in which service quality is measured as the gap between perceptions and expectations. SERVQUAL suggests that a positive gap would indicate satisfaction, while a negative one would indicate dissatisfaction. In this research, as is common in the fast food restaurant literature, customer satisfaction is measured with the SERVPERF instrument and is sourced from food quality, service quality, and price-value ratio. A detailed discussion of variable choices and their root in the literature is provided in the paper. According to Kotler and Armstrong (1995), marketers always look for ways to create value and .satisfaction for their customers, which is an evidence for the importance of customer satisfaction

 

چکیده

این تحقیق، ادامه تحقیق قبلی ودرباره بازار رستورانهای فست فود/غذای اماده است. جمعیت این تحقیق شامل مشتریان واقعی رستورانهای غذای اماده است. طبق این تحقیق، داده ها با استفاده از عوامل تحلیلی مورد تایید، رابطه بنیادی مدلسازی و مسیر ازمایش انالیز میشوند. یافته های این تحقیق، عوامل تاثیر گذار بر رضایت مشتری و اهمیت کیفیت خدمات و درجه بندی انها در رستورانها را شناسایی میکند. نتایج نشان میدهد که هیچ مسیر مستقیمی در افزایش اهداف رفتاری ودر بهبود کیفیت خدمات برای رستورانها وجود ندارد. نسبتا اهداف رفتاری میتواند بعنوان میانجی رضایت مشتری را بهبود ببخشد. بعلاوه، این تحقیق شواهدی را یافته است که رضایت مشتری میتواند از طریق کیفیت غذا، کیفیت خدمات ومیزان ارزش قیمت که درعوض مسیرهای غیر مستقیم اهداف رفتاری را در این صنعت بهبود میبخشند. نتایج این تحقیق

رهنمودی برای مدیران رستورانها است تا استراتژیهایی را فراهم میکنند تا سرویس دهی بهتری برای مشتریان داشته باشند.

مقدمه

فراهم کردن کیفیت بالای خدمات به مشتریان، یکی از چالشهای مهمی است که هر سازمانی با ان روبرو است. هیچ شرکتی نمیتواند دوام بیاورد مگر اینکه تعداد کافی ازمشتریان را جذب کند وانها را راضی نگه دارد. عملکرد موفق شرکتها بستگی به ایجاد ارزشهای مجزا در خدماتی  است که انها ارائه میدهند. کیفیت محصولات مشاهده شده یکی از عوامل رقابتی در بازار است.

بطور کلی رضایت مشتری یکی از مهمترین عوامل، در تعیین موفقیت سازمان وافزایش بهره وری است. این مقاله از تعریف رضایت مشتری که توسط SERVPERF ارائه شده است، استفاده میکند; مشاهده عملکرد مشتری و اهمیت عملکرد ان است که میزان کیفیت خدمات را اندازه گیری میکنند. ابزار  SERVPERF براساس ابزار SERVQUAL وبوسیله پاراشورمن و همکارانش توسعه یافته است که کیفیت خدمات بعنوان شکاف/ فاصله بین مشاهدات و انتظارات محسوب میشود. SERVQUAL اشاره دارد که شکاف مثبت، رضایت را نشان میدهد ، درحالیکه شکاف منفی نارضایتی را نشان میدهد. در این تحقیق برای ارزیابی کیفیت غذا و خدمات میزان قیمت از ابزار SERVPERF استفاده شده است. جزییات بحث و انتخاب متغیرها و اصول انها در تحقیق، در این مقاله ارائه داده شده است. براساس کوتلر و ارمسترانگ، بازارها همیشه در جستجوی روشهایی هستند که رضایت را برای مشتریان ایجاد کنند که مدرکی برای اهمیت رضایت مشتری است.

 

 

فایل ترجمه شده ورد 24 صفحه 

 فایل اصلی لاتین و فایل ترجمه شده  به شما عزیزان ارائه میگردد...

 

دانلود دانلود ترجمه مقاله (2017) Revisiting customers perception of service quality in fast food restaurants

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مهدی کام